Menu
Fandíte místním tvůrcům a regionálním značkám? Myslíte, že má smysl nakupovat EKO-BIO-REGIO, šetřit životní prostředí a ctít sociální odpovědnost? Dne 20.6. 2020 od 10:00 hod. do 17:00 hod. proběhne Den otevřených faremních vrat na Biofarmě Pod Hájkem v Horní Branné viz příloha. Součástí akce budou komentované prohlídky farmy, trh s regionálními produkty a předání ceny Nejlepší ekofarma roku 2020. Biofarma Pod Hájkem je nositelem regionální značky Krkonoš. Krkonošské hovězí speciality z Bio hovězího masa vyrábí rodina Řehořkova přímo na své farmě bez umělých ochucovadel, barviv, chemických přípravků na úpravu aromat, chuti či konzistence. Maso pochází z kříženek masných plemen Charolais a Limousine. Zvířata chovají pastevním systémem na krkonošských květnatných loukách v Horní Branné a v Jilemnici. Požadovaná kvalita masa začíná již před porážkou. Zvířata nejsou před porážkou stresována, protože jsou porážena přímo v areálu farmy - v certifikované malofaremní porážce.